На 31 октомври 1989 г. от този свят си отива

...
На 31 октомври 1989 г. от този свят си отива
Коментари Харесай

5 незабравими филма с Георги Парцалев

На 31 октомври 1989 година от този свят си отива един от златните артисти на България, подарил ни безчет усмивки и няколко незабравими функции. Днес си спомняме за огромния Георги Парцалев със 5 любими кино лентата. Ако не сте ги гледали скоро, съветваме ви да си ги пуснете. Ще се посмеете от сърце.

" С деца на море " (1972)
 Още един монумент на руската войска осъмна разкрасен 30 окт 2022 | За повторно от началото на годината паметникът на руската войска в Стара Загора осъмва изрисуван, оповестява...
Тотална класика и безспорен шедьовър, родил велики реплики като " Чичо Манчо, снех те ". Едва ли има някой, който не знае историята, разказана във кино лентата, само че въпреки всичко в резюме - героят на Парцалев отива с млада дама на море, където се надява на сантиментална отмора. Всичките му илюзии рухват обаче, когато децата от квартала се появяват с фотоапарат и го снимат с красивата дама, която по една случайност не е жена му. Оттук нататък стартират комичните опити за заличаване на компроматите.



" Любимец 13 " (1958)

Макар и не в основната роля тук, Парцалев прави изключително включване, а филмът е един от най-хубавите на всички времена. Да не пропуснем и присъединяване на Калоянчев и Апостол Карамитев, които трансформират лентата в още един шедьовър на българското кино. Историята наблюдава орисите на братя близнаци, които са цялостна диаметралност. Единият е надарен футболист, а другият - хаймана, който обича заниманията. Всичко се обръща с главата надолу обаче, когато разменят местата си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР