На 30-ти август ще се проведе в България. Събитието ще

...
На 30-ти август ще се проведе в България. Събитието ще
Коментари Харесай

Готови ли сте? Първият гейминг маратон в България ще е на 30 август |

На 30-ти август ще се организира в България.

Събитието ще бъде изцяло онлайн и ще стартира още сутринта. 

В рамките на маратона участниците ще се насладят на онлайн стриймове, шампионати и провокации. GTA V, Minecraft и CS:GO, мобилната Brawl Stars, виртуални мото-спортове, стратегическата DOTA 2 са измежду игрите, които могат да чакат почитателите на гейминга.

Участие в маратона са удостоверили над 20 от най-известните гейминг стриймъри в България, измежду които Китодар Тодоров, Aetheltryth, дуото Павел Колев и Ицака. Те ще представят своя специална шоу стратегия. 

„ Често схващането за видео игрите е, че оферират развлечение единствено на така наречен хардкор геймъри, а в действителност игрите потвърдиха, изключително в новата COVID-19 реалност, че могат да предложат пълноценно развлечение за всекиго. С Гейминг Маратона целим да покажем точно това – че видео игрите могат да бъдат за всеки “, коментира Мартин Кадинов, съосновател на TDB Play и уредник на събитието

Организатори са TDB Play - новосформирана организация с фокус видео игри, електронни спортове и geek просвета, в партньорство със международната компания - AOC.

Допълнителна информация и стратегия на събитието можете да намерите на:
 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР