На 3 декември редакцията на bTV Новините ще отбележи първото

...
На 3 декември редакцията на bTV Новините ще отбележи първото
Коментари Харесай

bTV със специално предаване на живо за първия ден на 47-ия парламент

На 3 декември редакцията на bTV Новините ще означи първото съвещание на 47-ото Народно заседание със особено предаване онлайн „ Новият парламент. Развръзката “. От 7:30 сутринта до 12:00 ч. по bTV в извънредно изнесено студио от постройката на Народното събрание Мария Цънцарова ще направи феновете съпричастни на първия звънец и ще ги срещне с водачите на партиите и с най-интересните национални избраници. Водещата ще търси отговори на въпросите дали ще има четворна коалиция и кои ще са първите законодателни начинания, които ще обединят народните представители.

От студиото на bTV водещите на утринния блок Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще проучват опциите и бъдещето на третия за годината парламент и ще разясняват с топ специалисти и политически анализатори по какъв начин ще се пренареди пъзелът в Народното събрание и ще се спогодят ли париите за постоянен кабинет.

Зрителите могат да проследят всичко най-важно от първия парламентарен ден и онлайн на с картина онлайн, мнения и мултимедия в онлайн репортажи. А специфичен калкулатор на уеб страницата дава опцията потребителите сами да подреждат вероятните обединения в Народното събрание.

Според национално експресно изследване на „ Маркет линкс “*, извършено след изборите на 14 ноември, 38% от феновете показват bTV Новините като редакцията, проследила изборния ден най-професионално и правдиво, а близо 40% считат, че bTV е била медията с най-атрактивното и ангажиращо отразяване на вота 2 в 1. Най-много респонденти в проучването дефинират bTV и като най-безпристрастната и самостоятелна от партийни въздействия телевизия.

*Национално експресно изследване, извършено по поръчка на bTV в интервала 15-17 ноември 2021 година измежду 516 лица на възраст 18-54 година по метода на прякото-лично изявление.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР