На 27 октомври предстои едно от най-вълнуващите събития в света

...
На 27 октомври предстои едно от най-вълнуващите събития в света
Коментари Харесай

Gong.bg подарява двоен билет за грандиозния двубой Пулев-Фюри

На 27 октомври следва едно от най-вълнуващите събития в света на спорта - историческият елиминационен мач сред Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) и първенеца на Англия Хюи Фюри (21 победи, 1 загуба, 11 нокаута) за международната купа на Международната боксова федерация (IBF). ще наблюдава всичко най-интересно към паметния конфликт в специфичната си секция. За всички почитатели на бокса спортният уебсайт е подготвил страхотна изненада – двоен билет за грандиозното събитие.

За да изживеят страстта от боксовия театър на метри от кръга, е належащо потребителите на да се записват до 21 октомври в това число. Победителят ще се дефинира посредством чоп на инцидентен принцип всред всички, взели присъединяване в играта и ще бъде разгласен на 22 октомври. Той ще получи двоен билет за събитието.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния конфликт сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри може да откриете в специфичната на. Екипът на спортния уебсайт ще наблюдава всички настоящи вести за събитието, настроения и реплики сред боксьорите, публични изявления и конференции.

Не пропускайте да се включите в играта на и да спечелите двоен билет за конфликта сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем дуела и у нас ще се предава директно по DIEMA XTRA и.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР