На 27.05.2021 г., на официална онлайн церемония, Фондация Проф. Д-р

...
На 27.05.2021 г., на официална онлайн церемония, Фондация Проф. Д-р
Коментари Харесай

ПОК „Доверие“ стана пенсионноосигурително дружество на годината

На 27.05.2021 година, на публична онлайн гала, Фондация „ Проф. Д-р Велеслав Гаврийски ", Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване (БАДДПО) оповестиха носителите на годишните награди за достижения в областта на застраховането, обезпечаването и застрахователното ходатайство, за 2020 година

За десети следващ път, ПОК „ Доверие " бе отличена с премията за пенсионноосигурително сдружение на годината, в категория „ Допълнително наложително пенсионно обезпечаване ". Компанията е неизменим победител и притежател на влиятелното отличие, в тази категория, от нейното основаване, през 2010 година, до момента.

„ Посвещавам премията на всички клиенти на Компанията, които дават смисъл на нашите старания да се развиваме и усъвършенстваме. Поздравявам и чиновниците ни, които дадоха своя голям принос за приемането на тази премия и подкрепиха процеса на цифровизация на Компанията, върху който акцентирахме през последната година “, съобщи Даниела Петкова, ръководител на УС на ПОК „ Доверие “.

Наградата за пенсионноосигурително сдружение на годината, в категорията " Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване ", получи ПОД „ Алианц България “. Призът за най-динамично разрастващо се пенсионноосигурително сдружение взе ПОД „ Бъдеще “, като и в двете категории ПОК „ Доверие “ беше измежду трите, номинирани за отличието дружества.

На церемонията бяха връчени и статуетките и почетните значки за повсеместен принос в обезпечаването за 2021 и 2020 година Носител на наградата за 2020 година е Мирослав Маринов, изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на ПОК „ Доверие “, а за 2021 -  доцент доктор Бисер Петков, министър на труда и обществената политика в третия кабинет на Бойко Борисов.

Дружествата спечелили получиха специфични авторски пластики, знак на премиите,  направени от художника Андрей Янев и грамоти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР