На 24 февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България,

...
На 24 февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България,
Коментари Харесай

Танц с кауза срещу рака на гърдата

На 24 февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България, интернационално приети зумба специалисти и над 600 участници ще се съберат на едно място, с цел да се причислят в битката с рака на гърдата посредством набиране на средства и повишение на осведомеността.

В съдействие с фондация " Една от 8 " тричасовата стратегия ще се организира по едно и също време в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и даже ще доближи до Прилеп в Северна Македония.

С предстоящите над 600 участници, събитието има за цел да укрепи възприятието за взаимност и споделена цел, показвайки поддръжката си към засегнатите от рак на гърдата и техните фамилии.



Майсторските класове, налични за всички, ще дават опция на участниците да се включат в танцово прекарване, водено както от локални гении, по този начин и от интернационално приети инструктори по зумба.

Събитието се организира за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безвъзмезден с предварителна регистрация, а участниците се предизвикват да създадат дарения на място за фондация " Една от 8 ", която работи старателно към този момент 10 години в поддръжка на засегнатите от рак на гърдата и техните фамилии.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР