На 24 декември слънцето във Варна изгрява в 7:39 часа

...
На 24 декември слънцето във Варна изгрява в 7:39 часа
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 24 декември

На 24 декември слънцето във Варна изгрява в 7:39 часа и залязва в 16:37 часа. Продължителността на деня е 8 часа и 58 минути. Фаза на луната е три дни преди пълнолуние.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд намаляваща до най-вече слънчево време. Сутринта на обособени места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Във вътрешността на страната облачността ще се раздира и ще понижава. След обяд над по-голямата част от страната до най-вече слънчево време. Вятърът ще остане от запад-северозапад, ще е до сдържан, в Северна България и западната част на Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен, само че до вечерта и там ще отслабне. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна, към и след пладне ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - плевел северозападен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към минус 1°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР