На 24 декември от 20:00ч. NOVA ще поднесе на зрителите

...
На 24 декември от 20:00ч. NOVA ще поднесе на зрителите
Коментари Харесай

X Factor събира любими звезди в коледна приказка

На 24 декември от 20:00ч. NOVA ще сервира на феновете паметен коледен концерт на X Factor с присъединяване на звезди от петте сезона на шоуто. В музикалната приказност ще се включат някои от най-обичаните участници, измежду които DARA, Тита, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Невена Пейкова и доста други.

Победителите в шоуто – Рафи, Жана, Славин и Християна Лоизу, ще огласят сцената, а децата от „ Бон-Бон “ и балетът Funky Monkeys ще трансфорат двучасовото шоу в празничен театър. В ролята на Дядо Коледа ще влезе едно от най-обичаните лица в българския ефир, което ще добави с възприятие за комизъм и занимателни истории пожеланията на участници, водещи и жури.

По време на концерта в празничната нощ ще прозвучат коледни песни на Марая Кери, Майкъл Бубле, както и шлагери на Бруно Марс, Камила Кабело и други звезди. В разгара на музикалните осъществявания дует Авеню и Манал ще показват и своя взаимен план – „ Готов съм да бъда човек “. Вокалните педагози на собствен ред ще изненадат публиката с квартет и микс от ембелматични части.

Не пропускайте коледната приказка на X Factor с присъединяване на обичани реализатори и артисти.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР