На 23 септември в 04:05 ч Слънцето ще навлезе в

...
На 23 септември в 04:05 ч Слънцето ще навлезе в
Коментари Харесай

Азарей: Идва есента, време е за равносметка и урожай



На 23 септември в 04:05 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Везни, с което ще ознаменува началото на Есента. Сезон на мъдростта и събиране на урожая. Време е да приберем плодовете на нашия труд.

Тъй като този миг е един от значимите мигове през годината, нашите предшественици са му отдавали особена респект. Времето се трансформира, денят се изравнява с нощта. Слънцето поема към своето зимно обиталище. Човек стартира да си прави равносметка, да търси баланс, да копнее за топлината на своята партньорка или сътрудник.

Всеки сезон има своето обаяние. Есента ще облече природата в чудни цветове, шарки, багри. Небето ще стане по-ясно. Гората шарена. Училищата цялостни с възпитаници.

Природата има очарованието на жена. Обича да сменя своите тоалети. Охрата й отива. Жълтото, аленото все пасват на горската невяста.
Колкото и да е буреносно времето в прав и метафоричен смисъл все ще се откри капка чудо, с цел да превърнем този свят в едно по-добро кътче за живеене.

Финансовата рецесия ще връхлита като стихия, само че ние ще стоим като оня фар, там на скалите, който устоява на мощните талази, само че продължава да свети и да дава вяра. Това е задача. Имаме си я. И ще я изпълняваме.
Ако ни е обещано да сме стоманения светилник, то желаеме - не желаеме ще светим! Ще даваме на хората светлина и вяра.

И да ни приковат на скалата, отново ще даваме огън и светлина. Мисия.
Днес е значим ден за България. 22-ри септември. Това от което и през днешния ден най-вече имаме потребност е независимостта. Тя не се извоюва единствено с думи, само че и на каузи. За да бъде самостоятелен един човек, той би трябвало да бъде съзнателен. Да знае кой е, от кое място иде, накъде отива. Както за обособената персона, по този начин и всяка страна има живителна потребност от своята самостоятелност като себеусещане.

Днес кажете своята молитва-благослов за България, с цел да пребъде!
Знаем ли ние българите, за какво сме сложени на кръстопътя на историята и на конфликта на международните ветрове?
Защото сме народ канара. Народ жар-птица.
Честит празник!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР