На 23 ноември т.г. министърът на отбраната на Руската Федерация

...
На 23 ноември т.г. министърът на отбраната на Руската Федерация
Коментари Харесай

Руското посолство в София съобщава: Министрите на отбраната на Русия и Китай: Сплотени сме като една велика планина

На 23 ноември т.г. министърът на защитата на Руската Федерация армейски военачалник Сергей Шойгу и Министърът на защитата на Китайска Народна Република генерал-полковник Вей Фенхе по време на договаряния утвърдиха пътна карта за съдействие за 2021-2025 година. Новината за срещата беше обявена от посолството на у нас.

“Признателен съм за вниманието, което Вие отделяте на развиването на военното съдействие сред нашите страни. В комплицираната епидемиологична конюнктура, обвързвана с коронавирусната зараза, ние продължаваме да сътрудничим плодотворно и се опитваме да придадем на взаимните мероприятия по-висока практическа устременост. Нашите въоръжени сили взаимодействат на земята, в морето и във въздуха. Броят на мероприятията за оперативната и бойната подготовка нараства “, съобщи Сергей Шойгу.
свързани новини4677на 22.09.20219165на 04.09.2021
Вей Фенхе съобщи от своя страна: “Ние означаваме голямо плодотворно съдействие във всички области. Особено заставайки пред безумното въздържане от страна на Съединени американски щати, и са сплотени като една велика планина. Ние дружно сме противодействали на хегемонията на Съединени американски щати, сме срещу подправения либерален режим на Съединени американски щати и подправения мултикултурализъм, както и деянията на студената война в нова форма. И по този метод ние сме посочили, че нашите връзки са по-добри от съюзнически “.
свързани новини2413на 22.06.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР