На 23 декември стюардесата Лорън Гибс обслужва много специален полет.

...
На 23 декември стюардесата Лорън Гибс обслужва много специален полет.
Коментари Харесай

Пилот предложи брак на стюардеса в небето

На 23 декември стюардесата Лорън Гибс обслужва доста специфичен полет. Тя е на борда дружно с водача и нейн другар Джон Емерсън. Двойката е летяла дружно и преди, само че в никакъв случай на тяхна годишнина, каквато е датата 23 декември, оповестява The Independent, представен от профит.бг.

Гибс несъмнено е сюрпризирана, когато преди полета, до момента в който оповестява данни, като надморска височина и времетраене, Емерсън я моли да се омъжи за него. „ Това е специфичен ден за Лорън и мен. Това е нашата годишнина, а тя е една от нашите най-хубави стюардеси. Искам този ден да бъде запомнен до края на нашия живот. Искам да прекарам остатъка от живота си с нея”, споделя Емерсън по уредбата.

Разбира се, Гибс приема предлагането, като показва на стената си във Фейсбук, че това е „ най-лесният отговор в живота й”. Цялото събитие е снимано от помощник-пилота и пуснато след това в интернет.

Гибс споделя, че е хваната неподготвена, тъй като Джон е в действителност спокоен човек, доста срамежлива персона, тъй че не е очаквала да й предложи брак пред пасажерите.
 Пилот предложи брак на стюардеса в небето
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР