На 22-ри февруари голям късмет се стоварва върху зодия Козирог.Ето

...
На 22-ри февруари голям късмет се стоварва върху зодия Козирог.Ето
Коментари Харесай

Една зодия да пусне тото: Хороскоп за 22 февруари вторник

На 22-ри февруари огромен шанс се стоварва върху зодия Козирог.

Ето и хороскопа в

Овен

Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроението Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроениоето Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.
 

Близнаци

Днес звездите упорито предлагат, да сплетете възприятията с музиката. Например, да послушате онази ария, която у Вас се асоциира с деня на запознанство със своя обичан човек. Възможно е, да сте я чули в този ден, или по същото време, или в нея просто се пее за вас. Това ще ви даде опция да освежите в паметта си първите усеща и по новому да погледнете на вашите настоящи връзки.
 

Рак

Това е един от тези дни, когато може да си позволите на практика всичко. Вашият персонален престиж надали ще бъде подложен под подозрение. Обещават да бъдат сполучливи контактите с хора от чужбина, с известни фигури в региона на науката, обществената активност, политиката и юриспруденцията. Ще имате триумф във всички инициативи, които се отнасят до свободното и самостоятелно творчество. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или фамилията, а може и с любовния живот.
 

Лъв

Ако в живота Ви в миналото е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалец, този ден несъмнено е през днешния ден!

В този миг имате куп мотиви за горделивост, и мненията на близките едва въздействат на това, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната горделивост, завистливост, дребнавост и незнание, да Ви лишат от изпитваната горделивост. Днес би трябвало да се отдръпнали от обстановката, която морално Ви унищожава. Търсете положително настроените съдружници, и дайте опция на засегнатите да се опиват от самосъжаление.
 

Дева

Атмосферата е още нажежена? Чувствате, че към момента иската да кажете нещо? Какво пък - давайте! Само се постарайте да приключите с всички тези неща до вечерта, тъй като небесата са решили по-късно да предедат всичко на забвение. За да им помохнете, просто би трябвало да свършите със своята изобличителна тирада, която сте почнали преди няколко дни, а по-късно да вземете решение, напълно да оставите тази обстановка в предишното. Готови ли сте за такова нещо?
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.
 

Стрелец

През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености.

Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка.

Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности.

Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.
 

Козирог

Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение.

Не е зле да пуснете тото фиш.

Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент.

Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.
 

Водолей

Както в никакъв случай до в този момент през днешния ден ще Ви се отделя прекомерно доста внимание. Всички усмивки на представителите на противоположния пол ще бъдат адресирани за Вас и единствено за Вас. Дали това нема да срути покрива на Вашето фамилно гнездо, в този момент не се знае. А може би – не?...
 

Риби

Не е най-подходящия ден, с цел да спорите за усети. Може да се ъвлечете и в следствие да стане спор за нещо, което не е толкоз значимо за по-нататъшните ви връзки. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР