На 22 април - Денят на Земята Община Етрополе организира

...
На 22 април - Денят на Земята Община Етрополе организира
Коментари Харесай

Община Етрополе приканва всички да се включат в пролетното почистване

На 22 април - Денят на Земята Община Етрополе провежда обичайното пролетно разчистване. То ще обхване междублокови пространства, зелени площи, площадки и алеи, тротоари и улични платна в обитаемоте места на територията на общината. Това е следващата самодейността, с която Община Етрополе продължава съревнованието за купата Община " Без Отпадъци " като част от акцията „ Искам да съм потребен... Рециклирай ме! " на съдружие BG Бъди деен в партньорство с НСОРБ.

Ръководството на Общината приканва всички жители, компании, организации и институции интензивно да се включат в пролетното разчистване, като изберат и посочат регион, с който ще се ангажират и ще почистят.

В рамките на акцията ще се провеждат действия, с които да се облагородят места за публично прилагане. Целта е да се привлекат повече жители, които непринудено да вземат участие в разчистване на публичните пространства в нашия град. Община Етрополе ще подсигури полиетиленови торби и ръкавици на всички, които ще се включат в пролетното разчистване, както и логистика за извозването на събраните боклуци на регламентираните места.

Да дадем персонален образец като се включим и почистим там където живеем, учим и работим! Нека обичаните ни места в града и покрай него станат още по-красиви, уютни и приветливи!

Всички, които желаят да се включат в акцията, могат да се свържат с нас на:

тел. 0720/ 68 235 Венета Златева

тел. 0720/ 68 206 Бистра Александрова

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР