На 20 юли тази година престолонаследникът на Норвегия навърши 50

...
На 20 юли тази година престолонаследникът на Норвегия навърши 50
Коментари Харесай

Принцът, който иска да е сърфист

На 20 юли тази година престолонаследникът на Норвегия навърши 50 години. Принц Хаакон и брачната половинка му принцеса Мете-Марит са обичани от поданиците си поради скромността, както и държанието си на елементарни хора.
 Крал Харалд, граница с Русия и визитата на норвежкия крал там
Какво прави норвежкият крал на границата с Русия

Монархът е на особено посещаване

Затова й не е чудно, че 50-годишнината на Хаакон беше маркирана от доста хора, а самият принц даде много любопитно изявление по националната телевизия NRK. Той описа, че татко му крал Харалд е възпитал него и сестра му доста добре.

" Нещото, което го притесняваше, е да вършим нещата по нашия метод. Да не мислим, че би трябвало да копираме всичко, което той е правил. Да намеря личния си път - считам, че това е урок, от който от ден на ден ще се възползвам за в бъдеще. "
 Със брачната половинка си Мете-Марит

Със брачната половинка си Мете-Марит

Хаакон, който е престолонаследник още от 17-годишен, разяснява и по какъв начин си показва живота си, в случай че не се постановяваше да бъде крал. " Щях да съм професионален сърфист. Или към този момент някогашен професионален сърфист, тъй като съм на 50. "
 С щерка си Ингрид Александра

С щерка си Ингрид Александра

Именно сърфът свързва принца с щерка му с Ингрид Александра, която един ден също ще бъде престолонаследничка. 19-годишната принцеса има няколко трофеи в професионални надпревари по сърф за младежи, пишат Royal Central.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР