На 20 септември около 19.00 часа българско време държавният глава

...
На 20 септември около 19.00 часа българско време държавният глава
Коментари Харесай

В сряда президентът Румен Радев ще направи изказване пред Общото събрание на ООН

На 20 септември към 19.00 часа българско време президентът Румен Радев ще направи изявление пред Общото заседание на Организация на обединените нации. Водената от него делегация отпътува за присъединяване в 72-та сесия на Общото заседание на международната организация. В Ню Йорк Радев ще има и среща с Генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш .

Международната сигурност и противодействието на тероризма са измежду тематиките, които министърът на външните работи Екатерина Захариева ще разисква на срещите си в Ню Йорк. Министър Захариева е част от делегацията, ръководена от президента. Захариева ще беседва със свои сътрудници от Азия, Близкия Изток и Северна Африка, Латинска Америка и Европа.

За страдание, всяка година споделяме: " сложен интервал, сложен интервал ", само че в този момент в действителност е, и това, което се случва в Северна Корея. Радвам се, че Съветът за сигурност единомислещо съумяха да одобряват новите наказания, острата резолюция. Ще се разисква също по този начин и промяната. Знаете, от години се приказва за промяната в Организация на обединените нации, и в институцията, и в задачите, които има. Ще има доста срещи там и въобще мотото е: " Стабилност, сигурност и мир ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР