На 2 юни СЗО провежда тържествено честване на 75-ата годишнина

...
На 2 юни СЗО провежда тържествено честване на 75-ата годишнина
Коментари Харесай

Пандемия на човешкото безумие! По-безопасно е да сключите сделка с колумбийски наркокартел, отколкото със СЗО

На 2 юни СЗО организира тържествено честване на 75-ата годишнина от основаването си в централата си в Женева. Има условие към поканените: наложително показване на документ за имунизация. Това е сигнал и той е даден на всички, поради проектите на СЗО да узурпира световната власт под прикритието на нова „ пандемия “, оповестена на 76-ата Световна здравна асамблея, когато СЗО прикани целия свят да „ се приготви за смъртоносна пандемия, по-лоша от COVID-19 “.

Това стана на 24 май, а предходния ден СЗО и Фондация Рокфелер оповестиха партньорство „ за разширение на световната подготвеност за пандемия в ерата на изменението на климата “.

Партньорството, както следва от информацията на уеб страницата на Фондация Рокфелер, ще се организира в следните области:

— Разширяване на световния потенциал за геномно наблюдаване посредством неотдавна основаната Международна мрежа за наблюдаване на патогените;

— създаване на цифрова платформа за обезпечаване на връзка в действително време сред анализатори в региона на публичното здраве и откриватели по целия свят;

— създаване на осведомителни артикули за решенията на СЗО за събиране на информация за епидемии;

- усъвършенствано различаване на експлоадирането на епидемиологични огнища.

По информация на Reuters, страните членки на СЗО ще би трябвало да одобряват през май 2024 г нови правила за пандемия, ориентирани към „ подсилване на отбраната на света против нови патогени “ . И още през днешния ден силите зад СЗО се стремят напред, с цел да получат международен мандат, който заменя този на държавните управления на 194-те държави-членки (включително Русия).

Така нареченото Пандемично съглашение допуска, че СЗО може да обезпечи затваряне на граници, карантинни ограничения и „ документи заваксинация “ за страните членки: „ Плановете съставляват забележителна смяна за СЗО от съвещателен орган към здравен орган с пълномощия за използване. “

Хърватският евродепутат Мислав Колакушич, разяснявайки Споразумението за пандемията, прикани СЗО да бъде оповестена за терористична организация, тъй като: „ Би било по-полезно и по-безопасно за човечеството да подписа договорка с колумбийския наркокартел, в сравнение с със Световната здравна организация… [ която] би трябвало да бъде оповестена за терористична организация. "

76-ата асамблея на СЗО в Женева също разиска „ въздействието на изменението на климата върху световното здраве “. Беше направено изказване, че „ световното човешко право на здраве към този момент не може да бъде обезпечено, тъй че СЗО би трябвало да играе основна роля в превъзмогването на климатичната рецесия “.

И две седмици преди началото на 76-ата Световна здравна асамблея съветниците по околната среда на немското държавно управление предложиха да се употребява „ тактиката от времената на Covid-19 “ за „ деликатно ограничение “ на държанието на хората.

По целия свят, дружно със СЗО, работи под разнообразни „ марки “ добре финансирания и добре проведен световен фонд за климата. Колко синхронно с „ пандемията “ стремежите на пипалата на „ новия климатичен дневен ред “ се простират към държавните управления на съвсем всички страни, демонстрира скорошното решение на немските управляващи да нормират използването на месото.

Федералният министър на храните от Зелената партия Джем Йоздемир възнамерява фрапантно да понижи потреблението на месо от всички немски жители. Целта е да се „ трансформира хранителната система за запазване на климата “. Предвидена е " вегетарианска диета " за всички и най-много 10 грама месо дневно за всеки!

Тази стратегия е обвързвана с проектите на немското държавно управление, като да вземем за пример оборудването с термопомпи (от 2024 година отоплителните системи би трябвало да бъдат с конфигурирани или осъвременени в немските домове, тъй че 65% от топлината да се обезпечава от възобновими източници).

Всичко това се случва на фона на известията, че немската стопанска система е навлязла в криза. Независими медии оповестяват, че неотдавнашната индустриална и икономическа мощ на Европа е съвсем унищожена от глобалистите.

Как климатичната полуда, популяризирана от СЗО, ще стане по-опасна и от „ пандемията “ COVID-19, демонстрира новата немска хранителна тактика. Тя би трябвало да бъде оповестена за новаторска за жителите и да стане наложителна за всички обществени институции на Федерална Република Германия.

В нея ще предложат да се размени естественото месо, мляко, ориз и така нататък в човешката диета даже не със зеленчуци, плодове или зърнени храни, реколтата от които в този момент се унищожава в Европейски Съюз дружно със фермите, а с „ различна храна “ като генетично модифицирани организми, лабораторно „ месо “ и инсекти.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР