На 19 май 2018г. Меган Маркъл сбъдна мечтата на милиони

...
На 19 май 2018г. Меган Маркъл сбъдна мечтата на милиони
Коментари Харесай

Кого почерпи Меган Маркъл с марихуана

На 19 май 2018г. Меган Маркъл сбъдна фантазията на милиони дами по света, а и своята - да се омъжи за принц. Всичко мина по протокол, охолно, само че не ненужно кичозно, блестящо и елегантно, през погледите на стотици посетители и милиони фенове по целия свят.

Но през 2011 година Меган Маркъл минава под венчилото за първи път на спонтанна и много щура гала... в Ямайка. Тогава бъдещата звезда от " Костюмари " може единствено да си мечтае за славата, която има през днешния ден, както и за купата херцогиня на Съсекс.

 Снимка 397753

Но сигурно сходни мисли са я затормозявали в щастливия ден, тъй като се е погрижила всички да бъдат щастливи и безгрижни. Според изтекли имейли, които Меган е писала преди близо осем години, тя е възнамерявала да купи 200 цигари с марихуана и да ги раздаде на сватбата с Тревър Енгелсън .

В последващо известие декларира, че към този момент ги е поръчала. А проектите й са да ги опакова в дребни, сладки пликчета и това да са подаръците за почели сватбеното й празненство . Не можем да отречем, че са много тематични с мястото на провеждането му.

Ако ни звучи изцяло задоволително в Ямайка да се купува и пласира (подарява, извинете) сходно количество марихуана, то това изобщо не е по този начин. Или най-малко през 2011г., когато се състои сватбата, написа The Sun.

 Меган Маркъл, принц Хари и ловът
Меган Маркъл изневери на себе си

Това не го чакахме

Твърденията за ексцентричните и незаконни дарове на Меган бяха доказани неотдавна и от бащата й Томас. А изводът е, че Маркъл може да се счита за същинска късметлийка, че сватбата й не е приключила с полицейска акция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР