На 18 ноември ДГ Слънце отбеляза тържествено юбилейната годишнина с

...
На 18 ноември ДГ Слънце отбеляза тържествено юбилейната годишнина с
Коментари Харесай

50 години ДГ „Слънце” в град Левски пише история на съдби и събития

На 18 ноември ДГ „ Слънце ” означи тържествено юбилейната годишнина с вълнуваща среща на учители,директори,бивши сътрудници и ученици на детската градина.

Директорът Виолета Панайотова и екипа на детската градина посрещна с наслада скъпи посетители: кмета на Община Левски Любка Александрова, Петя Чолакова – гл. специалист „ Образовани,култура и спорт ”, Пламен Парашкевов –директор на Дирекция „ Градоустройство и архитектура ”, Ваня Дочева-секретар на МКБППМН/Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни/, шефовете на детската градина Наталия Христанова и Катя Павлова, шефове на детски градини и учебни заведения, учители,възпитаниците на детската градина измежду които Татяна Йорданова, бележит млад публицист от Българска национална телевизия.

Вълнуваща среща на тези,които писаха и пишат, с любов и професионализъм,историята на ДГ „ Слънце ”и в сегашното с цел да има бъдеще.

Мулти- медийна презентация за миналите години и триумфите на ДГ „ Слънце ”имаха опция да видят всички посетители на празника.

„ Детска градина „ Слънце ”в град Левски е школа, знаково място преплело орисите и креативния път на доста генерации учители и деца.Това не е просто детска градина, това е дом на минало и настояще, на благи мемоари и поглед към бъдещето… ”каза в приветствието си шефът Виолета Панайотова с признателност за постигнатото през годините с любов и безрезервност към децата, през днешния ден дръзки мечтатели,будители, създатели,спортисти, бизнесмени.

Изключително прочувствено бе връщането към благи мемоари през миналите години на Катя Павлова,учител и шеф,спомени за учители,за волята за развиване и триумфите.

С неспокойствие и задоволство Наталия Христанова, 35 години шеф на ДГ „ Слънце “, честити празника с дълбока признателност за всеотдайността, професионализма и обичта към децата на учителите и чиновниците,с признателност към общинското управление в лицето на кмета Любка Александрова за уважението към специалността и поддръжката. Пожела на всички да продължат да пишат красивата история на детската градина за ярко бъдеще с доста триумфи и безчет детски усмивки.

И сълзи белязаха празничната вечер, означи кметът на Община Левски Любка Александрова, само че това са сълзи на наслада и признателност, на благополучие и задоволство, нещо естествено когато се празнува подобен богат празник, богат на ориси, на децата на град Левски. Това са 50 години от историята на град Левски, от историята на хиляди деца родени в града и получили в детската градина първото си чувство за учебно заведение. В ДГ „ Слънце ” в град Левски това първо чувство помни и кмета на общината Любка Александрова с учителките, грижовни като майки, госпожа Павлова и госпожа Кръстева от първия випуск на детската градина.

Любка Александрова благодари от сърце за всеотдайността и за това,че всички ученици са като че ли част от едно семейство. В бюджета на общината са заложени 30хил.лв. за възобновяване на детската площадка в двора на детската градина, разгласи кмета на общината и пожела колектива и за напред да работи за бъдещето,защото призванието на всички за това е потвърдено във времето.

Младите,Татяна и Марио се върнаха към благи мемоари от най- хубавите,детски години с признателност за житейските уроци на своите учители.

Инка, най-малката възпитаничка на детската градина спечелила в продължение на пет следващи години над 60 първи места в песенни състезания за национални песни,поздрави всички за празника.

Благодарствени грамоти за поддръжката през годините за реализирането на общата цел –благоденствие и разцвет на децата и екипа от ДГ „ Слънце ” връчи шефа на детската градина Виолета Панайотова на кмета на общината Любка Александрова на Петя Чолакова – гл. специалист „ Образовани,култура и спорт ”, Пламен Парашкевов –директор на Дирекция „ Градоустройство и архитектура ”, на шефовете Катя Павлова и Наталия Христанова за умелото ръководство,труда, отговорността и любовта към децата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР