На 17 септември във стартира вълнуващият четвърти сезон на хитовата

...
На 17 септември във стартира вълнуващият четвърти сезон на хитовата
Коментари Харесай

Моделът Биляна Лазарова влиза в новия сезон на “Следвай ме”

На 17 септември във започва вълнуващият четвърти сезон на хитовата тийн продукция. Атрактивни участници, страсти и секрети чакат почитателите в премиерния епизод на най-номинирания роден уеб сериал. Изпитанията за обичаните ни герои стартират с учебния лагер, на който участва доста известна Инстаграм звезда. Защо е там, не пропускайте да разберете в.
 Следвай ме NOVA
В четвъртия сезон любовните връзки сред обичаните герои са мощно разтърсени. Изабела е с Даниел , а Ники с Марти , само че докога? Изабела е изправена пред тежък избор, а една загадка е на косъм да бъде разкрита. Връзката на Йоан и Петя се развива повече от ужасно, само че младата двойка е изправена пред нови тествания. Алекс задълбочава връзките си с Крис, само че посред им се появява напрежение. Всичко се обърква, когато на хоризонта се появява нова героиня, която ще обърка проектите на приятелите.

Талантливото попълнение в актьорския състав е красивата и харизматична Инстаграм звезда Биляна Лазарова. Обявена за „ Тийн принцеса “ на 2017 година, чаровната дама е един от най-популярните ангели в плана на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Megz Angels. В хитовата продукция InstaQueen, хубавицата се превъплъти в ролята на безукорен наставник. Каква ще бъде нейната роля в, не пропускайте да видите първо във.

Гледайте първия епизод на обичания уеб сериал на 17 септември. Нови епизоди на ще бъдат налични всеки понеделник и четвъртък първо по.

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР