На 17 май американското правителство проведе първите публични изслушвания на

...
На 17 май американското правителство проведе първите публични изслушвания на
Коментари Харесай

Две нови видеа с НЛО бяха показани по време на историческите изслушвания на Конгреса на САЩ

На 17 май американското държавно управление организира първите обществени чувания на Конгреса по въпросите, свързани с НЛО, от 1966 година насам. В рамките на събитието бяха показани и нови фрагменти на неидентифицирани летящи явления (UAP). Също по този начин бе очебийно, че напоследък Министерството на защитата на Съединени американски щати е събрало информация за минимум 400 сходни срещи, в това число 11, които за малко не са довели до конфликт.

Мнозина обаче бяха разочаровани от неналичието на солидни доказателства по време на чуванията. Също по този начин стана ясно, че законодателите не се интересуват прекалено много от обстоятелството, че извънземен галактически уред може да посети Земята, колкото от непозната мощ, която пилотира последващо потомство военна технология в американското въздушно пространство.

Публичната част от чуването продължи към час и половина. По време на нея свидетелства водещи членове на американското разузнаване. Впоследствие се организира систематизиран брифинг.

Скот Брей, заместник-директор на разузнаването на Военноморски сили на Съединени американски щати и шеф на оперативната група за неидентифицирани въздушни произшествия, която учи въздушни обекти, известни като НЛО, сподели, че до момента са получили 400 отчета за НЛО, 256 от които са били през последната година. Той счита, че това покачване значително се дължи на възхода на дроновете, по-качествените сензорни технологии, както и на обстоятелството, че стигмата към оповестяването на сходни срещи към този момент не е толкоз огромна. Брей сподели също по този начин, че е имало минимум 11 случая, в които американски военни апарати заобикалят евентуален конфликт с неидентифициран летящ феномен.

По време на чуванията Брей сподели два нови клипа на НЛО, които до момента не са показвани обществено. На един от тях, сниман от кабината на летателен уред на военноморската флота, се вижда по какъв начин дребен кълбовиден обект минава около прозореца.

Другото видео пък демонстрира проблясващ летящ триъгълен обект, сниман с камера за нощно виждане. Брей изяснява, че в продължение на няколко години тези фрагменти не могат да бъдат обяснени, само че след това излиза наяве, че това е безпилотен дрон. Според него въпреки и множеството срещи с UAP да могат да бъдат обяснени, остават избран брой произшествия, които остават тайнственост.

Можете да чуете цялото чуване във видеото по-долу.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР