На 17 април Виктория Бекъм навърши 50 години. Някогашна поп

...
На 17 април Виктория Бекъм навърши 50 години. Някогашна поп
Коментари Харесай

Те се събраха!

На 17 април Виктория Бекъм навърши 50 години. Някогашна поп звезда със Spice Girls, в този момент тя е по-известна като фешън дизайнер, брачна половинка на Дейвид Бекъм и майка на четири деца. Но по случай юбилея й всички тези неща се събраха вкупом.

Ето по какъв начин - Виктория избра да отпразнува рождения си ден в събота вечерта, 20 април, в известно заведение в Лондон. Разбира се, с нея бяха Дейвид Бекъм, както и децата им Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

На празненството обаче участваха и тогавашните сътрудници на Виктория от Spice Girls - Гери Хорнър (преди Халиуел), Мелани Чисхолм, Мелани Браун и Ема Бънтън.

В прелестно въодушевление, петте даже пяха някои от песните на групата си, както можем да забележим от видео, споделено от Дейвид Бекъм.

На празника на Виктория гостите напълно не се изчерпват единствено със фамилията и девойките от групата й. Сред присъстващите са Том Круз, Ева Лонгория, Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли, която също чества рожден ден, Марк Антъни и Надя Ферейра, Гордън Рамзи, Гай Ричи, Салма Хайек, предава lifestyle.bg.

Вечерта приключи диво за самата Виктория Бекъм, която избра да не употребява патериците си, с които върви в последния месец след контузия на крайници. Вместо това тя беше изнесена на тил от заведението от брачна половинка си Дейвид Бекъм, след което двамата, както и децата им, се прибраха вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР