Запалиха къщата на баба ми на село, а тя изгоря.

...
Запалиха къщата на баба ми на село, а тя изгоря.
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над семейството на Паша Христова

" Запалиха къщата на баба ми на село, а тя изгоря. Като Паша Христова в самолета! “

Това разкри снахата на естрадната легенда – химичката в Българска академия на науките Таня Иванова. Тя е била брачна половинка на единствения наследник на изпълнителката на " Една българска роза “ - Милен Иванов. До гибелта си, единствено на 49 години от скоропостижен рак през 2015-а, той работи в сервиза на " Рено “ в София. До кончината си наследникът на Паша Христова живее в жилището в столичния квартал " Борово “, който татко му Васил Иванов купува преди време с парите от кръвнината за трагично отишлата си певица. Милен и Таня отглеждат с доста обич и  всеотдайност щерка си Анна, която е към този момент красива млада дама. Наскоро внучката на Паша Христова, която е одрала 1 кожата на популярната си баба, се появи в публиката на " Капките “ като предвестител на бъдещия огромен филм за естрадната звезда, изпепелена единствено на 25 години в самолетната злополука на летище София през декември 1971г.

Снахата на Паша Христова още не може да не помни и думите на мургава ясновидка.  " Преди години, с цел да се разсеем от нещастието с баба, отидохме с майка ми и сестра ми на море. Там се запознахме с една гадателка, добре изглеждаща циганка. Разбрахме, че доста желала да ни каже нещо. Когато се видяхме, гадателката позна по какъв начин си е отишла баба ми. Без да мога да си обясня за какво, я попитах и за Паша. " Момиче, тя е била убита! Не питай повече “, изрече врачката “, потръпва и до момента от чутото преди толкоз години Таня Иванова.

Снахата на обичаната изпълнителка на Йосиф Цанков, за която той написва златните си шлагери, продължава да не има вяра, че самолетната злополука, погубила Паша Христова и половината оркестър " София “, е резултат от техническа неточност. 

До последно синът на певицата също счита, че самолетната злополука е била планувана. Милен Иванов се позоваваше на странното събитие, че във съдбовната вечер майка му оставила у дома задграничния си паспорт, без който в ония години нито един българин не можеше да напусне страната. 

В изгода на версията, че Паша и всички в самолета са били нарочени да загинат, Таня Иванова цитира казаното й от пожарникарите, гасили горящия ИЛ-18 преди 52 години. 

" Ако ни бяха пуснали половин час по-рано, нямаше да има изгорели “, уверени били огнеборците. Незнайно за какво половин час след злополуката регионът на летището е бил отцепен и там не са могли да влязат нито колите на пожарната, нито коли за спешна помощ, споделя още снахата на Паша Христова, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР