На 16 декември ще открием, че всичко е свързано.Тринадесет години

...
На 16 декември ще открием, че всичко е свързано.Тринадесет години
Коментари Харесай

Пълният трейлър на Аватар: Природата на водата е тук!

На 16 декември ще открием, че всичко е обвързвано.

Тринадесет години откакто мегахитът " Аватар "  (2009) на Джеймс Камерън ни води на странствуване в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани в миналото на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с нетърпеливо предстоящото продължение " Аватар: Природата на водата " .
 Корнелия Нинова наказа Божанков за изявленията му за Украйна 4 ноем 2022 | След вчерашното си присъединяване си в подкаста на Капитал " Първа точка " депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков към този момент не е...
Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и фамилията им, които, повече от 10 години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се опасност, която ги принуждава да изоставен дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена.

 



В продължението с изключение на Сам Уортингтън и Зоуи Салдана се включват Сигорни Уивър, Кейт Уинслет, Мишел Йео, Стивън Ланг, Еди Фалко, Джоел Дейвид Мур, Клиф Къртис, Джейми Флатърс.

" Това ще е пътешестване, които ще се придвижи в сага ", сподели по-рано през годината пред Deadline Ландау.

" Аватар: Природата на водата " излиза по кината на 16 декември на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР