На 15 Октомври /събота/ от 09:00ч. до 13:00ч, кампанията ще

...
На 15 Октомври /събота/ от 09:00ч. до 13:00ч, кампанията ще
Коментари Харесай

                        “Капачки за Бъдеще” с кампания за трета детска линейка 

На 15 Октомври /събота/ от 09:00ч. до 13:00ч, акцията ще се организира на пл. „ Хаджи Димитър “-гр. Сливен

След като подариха първата неонатална линейка в Пловдив  от кампанията обявиха, че на 30.10 ще бъде дарена втората неонатална кола за спешна помощ в Плевен и стартират да събират за трета.

“Линейката, която дарихме в Пловдив, обслужва цяла централна южна България и по-специално областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали. – споделят от акцията

Втората неонатална кола за спешна помощ от Плевен ще обслужва цяла централна северна и северозападна България. Т.е. 1/3 от територията на страната. Целта ни е да дарим коли за спешна помощ и на други огромни градове, където има академични лечебни заведения като Варна, Стара Загора, тъй че да покрием цяла България! ”, прибавиха от там.

Припомняме, че преди да се заемат с колите за спешна помощ, доброволците от “Капачки за Бъдеще ” трансформираха най-старите кувьозите в лечебните заведения в цяла България, след което помогнаха и с още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 лечебни заведения в 36 града общо. И всичко това, с помощта на капачките, които цяла България събира.

Може да подкрепите идеята за детска кола за спешна помощ, като занесете своите пластмасови капачки и алуминиеви кенчета на акцията в Сливен, която се организира тази събота от 09:00ч. до 13:00ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР