На 15 ноември, на гала церемония, проведена в зала Джон

...
На 15 ноември, на гала церемония, проведена в зала Джон
Коментари Харесай

Пловдивска компания спечели бизнес Оскара в категория „Пазар...

На 15 ноември, на церемония гала, извършена в зала „ Джон Атанасов “ в София Тех Парк, най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и списание " Икономика " раздадоха премиите на бизнеса за 2022 година Престижните оценки в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ се връчват годишно на изявени мениджъри с максимален принос за развиването на българската стопанска система през изтичащата година. Тази година категориите в състезанието бяха: " Мистър Икономика ", " Мисис Икономика ", " Пазарна агресия ", " Иновации и Технологии " и " Дигитализация ". В категория „ Пазарна агресия “ за 2022 година бе отличен Румен Цонев, ръководител на Съвета на шефовете и основен изпълнителен шеф на „ Холдинг КЦМ 2000 “.

В края на 2021 година пловдивският холдинг реализира голяма пазарна агресия в посока отвесна интеграция на бизнеса посредством придобиване на сдруженията " Върба Батанци " и " Горубсо-Мадан ". С тази минна договорка холдингът се нарежда като единствената бизнес конструкция със солидни активи както в минния, по този начин и в металургичния отрасъл и с това ускорява позициите на страната в интернационален проект.

Отличието, връчено от Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel, бе признато от Стоян Пехливанов, основен шеф " Оперативно ръководство " на ХОЛДИНГ КЦМ 2000, който показа: „ Организаторите подвигат летвата всяка година, журито е оценило нашата работа и желанието ни за развиване и напредък. Декларираме, че всичко това е единствено едно положително начало. Знаем, че в комплицираната бизнес конюнктура се желае смелост и доста работа “.

Само ден по-рано, сдружението „ Стопански действия КЦМ “, част от ХОЛДИНГ КЦМ 2000, бе отличено с почетна грамота в категория " Вдъхновяващи начинания за превъзмогване на стериотипните настройки и приобщаване на малцинствените групи и хора с увреждания " по време на първите Национални награди на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ).

Отличията за холдинга ​идват в навечерието на рождения ден на компанията - 17 ноември, отпразнуван с обилна гала в осъвременената Зала 1 на КЦМ, тържествено открита същия ден.

Общо 60 служащи получиха почетни плакети, златни кюлчета и грамоти за дългогодишна професионална активност, принос за запазване знанията на компанията и 25 години стаж в сдруженията от холдинга. На празненството бяха маркирани 50-годишният празник на „ Център за професионално образование КЦМ “ и юбилеят на най-старото фирмено издание в България - Бюлетин КЦМ, което излиза без спиране към този момент 60 години. Кулминацията на събитието бе връчването на оценките „ Металург на годината “, които бяха извоювани от инж. Георги Сотиров и инж. Иван Кушинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР