На 15 декември Франция започна кампанията си за ваксинация срещу

...
На 15 декември Франция започна кампанията си за ваксинация срещу
Коментари Харесай

7 от 10 родители във Франция отказват да ваксинират децата си срещу COVID

На 15 декември Франция стартира акцията си за имунизация против Covid-19 на деца в риск на възраст 5-11 години .

По думите на президента Еманюел Макрон имунизацията на децата на този стадий е „ желателна “, само че незадължителна. Въпреки това той уточни, че в дълготраен проект е допустимо имунизациите против ковид да станат наложителни за всички възрасти.
Реч на Макрон стимулира французите да се имунизират с спомагателна доза
Търсенето на подсилващи ваксини против COVID-19 скочи във Франция, откакто президентът Еманюел Макрон съобщи, че е нужна допълните...
Прочети повече
Французите са разграничени по тематиката, написа Le Figaro. Според изследване на организация Elabe 51% от тях поддържат имунизацията на деца в тази възрастова група.

Самите родители на 5-11-годишните деца обаче надалеч не са на същото мнение. Според данните от проучването 7 от 10 родители не са съгласни, като освен това съвсем половината (47%) се афишират „ гневно срещу “.

Очаква се Националната консултативна комисия по нравственос (CCNE) на Франция да излезе със мнение по отношение на имунизацията против Covid за всички деца сред 5 и 11 години, а освен за тези в риск.

 
France Soir: Ваксинираните с две дози ще се считат ли скоро за " неимунизирани "?
Ще се изисква ли скоро трета доза ваксина против ковид във Франция? Този въпрос си задават от френския всекидневник France Soir в ма...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР