На 14 октомври Европа ще отбележи за трета поредна година

...
На 14 октомври Европа ще отбележи за трета поредна година
Коментари Харесай

Дни на европейското арт кино в Cine Grand Park Center

На 14 октомври Европа ще означи за трета поредна година „ Денят на европейското арт кино “.

CICAE и Europa Cinemas в партньорство с над 600 кина показват една невероятна стратегия, включваща взор зад кулисите, филми за деца и исторически класики. С огромно многообразие от посетители, събития и изложения, програмата дава обещание да бъде толкоз разнообразна, колкото и самото Европейско кино.



Трима известни европейски режисьори потвърдиха ролята си на посланици на самодейността тази година. Това са немският режисьор Кристиан Пецолд („ Феникс “), френският пионер в анимацията и притежател на BAFTA Мишел Оцелот („ Кирику и магьосницата “) и италианската режисьорка Аличе Роруачър („ Чудесата “). Те ще вземат присъединяване в самодейността, а всичко забавно, обвързвано със събитието може да следите и в техните обществени мрежи.



Cine Grand, в ролята си на български сътрудник на самодейността, ще предложи на киноманите уикенд на европейската анимация в Park Center със свежа сбирка от най-хубавите оферти. От 12 до 14 октомври в комфортните и новаторски киносалони на кино Cine Grand Park Center, в сърцето на столицата, дребни и огромни ще могат да се насладят на богата стратегия, включваща филми от Дания, Германия, Белгия, Исландия и други

Почитателите на седмото изкуство ще могат да видят шест особено подбрани заглавия: „ Плоуи: самичък не ще летиш “, „ Капитан Шарки “, „ Невероятното премеждие на гигантската круша “, „ Щъркелчето Ричард “, „ Полети нависоко “ и „ Лодките “.

Очакваме ви!



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР