На 14 март в Москва ще бъде проведен учредителен конгрес

...
На 14 март в Москва ще бъде проведен учредителен конгрес
Коментари Харесай

Николай Малинов, Лавров и Малофеев създават Международно русофилско движение

На 14 март в Москва ще бъде извършен организационен конгрес за основаването на Международно придвижване на русофилите и в него ще вземат участие представители на 40 страни, оповестява russkiymir.ru.

В конгреса ще взе участие министърът на външните работи на РФ Сергей Лавров, ръководителят на българското придвижване " Русофили " Николай Малинов, специфичният представител по филантропичните въпроси на президента Владимир Путин - Стивън Сигал, " православният олигарх " Константин Малофеев. Както настояват съветските медии, това ще бъде първата обществена поява на Малофеев след предотвратен опит за убийството му.

Новата организация е призвана " да сплоти същинските патриоти от разнообразни страни, обединени от любовта към Русия ".

Според Николай Малинов, който в България е упрекнат в шпионаж в интерес на Русия, " демонстрацията на обич и обвързаност към Русия би трябвало да бъде толкоз по-явна и енергична, колкото повече врагове на Русия се появяват на интернационалната сцена ".

Международното русофилско придвижване възнамерява да осъществя многочислени задания, които ще имат за цел да трансформират юридически документи на Европейски Съюз като анулацията на глобите.

По думите на Николай Малинов представителите на минимум седем страни от Европейски Съюз са подготвени да събират подписите на 1 милион европейски жители в поддръжка на такава самодейност.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР