На 13 юни (сряда) ще се проведе четвъртото издание на

...
На 13 юни (сряда) ще се проведе четвъртото издание на
Коментари Харесай

БФБ улеснява борсовата търговия в Деня за акции

На 13 юни (сряда) ще се организира четвъртото издание на самодейността на "БФБ-София " и "Централен депозитар " АД - "Ден за акции ", оповестиха от борсовия оператор. Целта й е да се усъвършенства капиталовата просвета и усили знанието за финансовите принадлежности като форма на инвестиция в страната ни.

На този ден всички самостоятелни вложители (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от главен пазар на "БФБ-София " без такси и комисиони към фондовата борса, "Централен депозитар " АД и всеки участващ в самодейността капиталов медиатор. Специалната опция ще важи при до 15 въведени и изпълнени на 13 юни поръчки на физическо лице с размер не повече от 2 000 лева на единична изпълнена поръчка. Всички капиталови медиатори, които партнират на "БФБ-София " и "Централен депозитар " АД в "Деня за акции ", няма да таксуват своите клиенти - физически лица, чиито покупко-продажби дават отговор на посочените условия.

"БФБ-София " АД е лицензирана да прави активност като фондова борса през октомври 1997 година. Предметът на активност на сдружението включва образуване на търговия с скъпи бумаги и други финансови принадлежности, образуване и поддържане на осведомителна система за търговия с скъпи бумаги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР