На 122-ия ден от националните протести с искане оставките на

...
На 122-ия ден от националните протести с искане оставките на
Коментари Харесай

Протестът в Благоевград: Бойко, оставка ти лелина!

На 122-ия ден от националните митинги с искане оставките на държавното управление и основния прокурор в Благоевград се организира следващ протест. Няколко десетки протестиращи се събраха пред централата на ГЕРБ в града и скандираха:  " Борисов-позор, оставка и затвор! ", съобщи БГНЕС.

В поддръжка на благоевградчани от София пристигна и група, водена от отец Дионисий и Николай Зехирев.

„ Погледнете по какъв начин наподобява офисът на партия ГЕРБ в един регионален град. Подхожда на надписа пред мен: „ Бойко, оставката ти лелина “. Нека Благоевград даде на България духа освен на смяната, само че и на измитането на тази прокълната власт “, пожела отец Дионисий.

Според него на днешната Архангелова задушница ние не честваме гибелта, а живота, защото възкресението е живот. " За да има живот и възкресение, ние би трябвало от тези които са поробители да се освободим, от тази 11-годишна мафия, ръководеща страната ", провикна се той.

„ Относно западната ни съседка Северна Македония, до такава степен тази власт докара нещата, че да се чудим къде е измяната и към предишното, и към бъдещето. Вие сте горди македонци и българи, не позволявайте това, което властта прави, да го предизвиква на българите оттук и оттатък Вардар - сподели още свещеникът. - Бъдете едно и имайте увереността, че можете да променяте нещата. И изобщо не му мислете, когато видите, че в София става нещо огромно с измитането на тази власт - идете! Тя би трябвало изрично да бъде отстранена “.

Пред микрофона приказваха още десетина оратори, като всички бяха безапелационни, че ръководещите би трябвало да си отидат час по-скоро.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР