На 11 февруари 2022 г. ЦСКА излезе с остра декларация

...
На 11 февруари 2022 г. ЦСКА излезе с остра декларация
Коментари Харесай

Майкъла отговори след месец на ЦСКА: Охлюви, прякорът ми идва от мачовете с Ливърпул

На 11 февруари 2022 година ЦСКА излезе с остра декларация против легендата на алените - Георги Илиев, във връзка негови мнения за протичащото се на “Армията”. Чрез нея управлението на клуба се подигра с футболните му достижения и иронично го предложения да заеме “най-високия управителен пост”.

Едва през днешния ден Майкъла изрази позицията си.

“Някаква конспирация за ЦСКА какви са били моите качества. Когато те поканят, някой би трябвало да излезе с името си. Аз постоянно излизам с името си. Никой не обича истината. Да, аз съм си приключил превъзходно работата, откакто там, в Англия, ме удостоиха като един от положителните бранители на ЦСКА. Нямам комплекс някой да разяснява ЦСКА или да разяснява мен. Просто е несериозно. Когато достигнеш това равнище да игаеш такива мачове и да отстраняваш такива клубове, тогава може някой да ми прави усещане. Иначе е криво-ляво, подлоги има постоянно. В България знаеш, че такива нощни излизания, охлюви да се появят от черупката за малко - те и майките им не ги познават какви са. Иначе излизат без да си кажат името и стартират да разясняват някакви неща.

Ще излезе един и ще каже “аз съм ръководството”. Какво управление си? ЦСКА има един човек в управлението и той се споделя притежателят, никой различен. И добре че е той, та съществува ЦСКА. Там никой различен не може да вземе никакво решение, би трябвало да чака да го одобряват на едно място и да му кажат какво да прави и какво да приказва.

Не желая да ги разясня. Радвам се, че съществува ЦСКА. Лошо е, че сме разграничени - и почитатели, и ветерани. Това е, което не ми е прелестно. Разделя ни управлението. Не може Спас Джевизов да не е играл в ЦСКА, не може Ради Здравков да не е, Мето Томанов… Работили в Лудогорец? Лудогорец 10 години ни демонстрира по какъв начин се работи професионално. Това е истината. Ние не смеем да приемем, че нито Левски, нито ЦСКА могат да му опонират.

И да кажа на тези, охлювите, че прякорът Майкъла ми идва от мачовете с Ливърпул. Да си го знаят”, сподели пред Спортал Майкъла.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР