На 11.04.2024 г. Районна прокуратура-Пловдив привлече в качеството на обвиняем

...
На 11.04.2024 г. Районна прокуратура-Пловдив привлече в качеството на обвиняем
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняем мъжа, проявил агресия към шофьорка в Пловдив

На 11.04.2024 година Районна прокуратура-Пловдив притегли в качеството на обвинен Б.Г., на 45 година Срещу него се води бързо произвеждане за безчинство при ръководство на моторно транспортно средство.

Обвинението е за това, че на 10.04.2024 година в гр. Пловдив, надлез „ Родопи “, лицето е направило непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие същите се отличавали с изключителни смелост и цинизъм.



Деянието е било осъществено при ръководство на моторно транспортно средство - лек автомобил, марка „ Шкода “. За закононарушението се планува наказване „ отнемане от независимост “ до пет години. Обвиняемият е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи на 10.04.2024 година На 11.04.2024 година откакто е бил притеглен в качеството на обвинен е бил арестуван и за период до 72 часа по Наказателно-процесуален кодекс с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Районна прокуратура-Пловдив следи и други две бързи производства за осъществено пътно безчинство на амтомагистрала " Тракия " на 10 април 2024 година Към момента се организират дейни процесуално-следствени дейности за определяне на фактическата конюнктура. След събирането на нужните доказателства за изясняване на случая РП-Пловдив ще уведоми за подхванатите от наблюдаващия прокурор дейности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР