На 10 септември във Варна загина балетистът Мартин Чикалов. 25-годишният

...
На 10 септември във Варна загина балетистът Мартин Чикалов. 25-годишният
Коментари Харесай

Шофьорът убил велосипедист във Варна е с положителна проба за кокаин и канабис

На 10 септември във Варна почина балетистът Мартин Чикалов. 25-годишният лидер, който го блъсна и избяга от местопроизшествието в никакъв случай не е имал шофьорска брошура, а откритите субстанции в кръвната му проба са в специфичен забранителен режим.
Кокаин и канабис са открити от съдебно-химическата експертиза в кръвните проби на обвинения недееспособен лидер, предизвикал гибелта на велосипедист във Варна и избягал от местопроизшествието, оповестяват от Апелативната прокуратура в града, предава Българска национална телевизия.

Съдебно-химическата експертиза против 25-годишния недееспособен лидер Петър З., който аргументи гибелта на велосипедист при пътно-транспортно произшествие и избяга, е разкрила съществуване на метаболит на тетрахидроканабинол и на бензоилекгонин в кръвните проби на обвинения. Тези субстанции се следят единствено след приложимост на канабис (марихуана) и кокаин. Веществата са в листата с висока степен на риск и са сложени под специфичен забранителен режим.

С определение на Варненския областен съд сега обвиненият е в ареста с мярка за неотклонение " Задържане под стража ". При вероятно обжалване Окръжната прокуратура във Варна ще показа доказателства за описаните нагоре обстоятелства на Апелативната прокуратура, с цел да могат да бъдат взети поради от Апелативния съд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР