На 10 октомври на 78-ата сесия на Общото събрание на

...
На 10 октомври на 78-ата сесия на Общото събрание на
Коментари Харесай

Китай бе избран за член на Съвета на ООН по правата на човека за 2024-2026 г.

На 10 октомври на 78-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации Китай бе избран отново за член на Съвета по правата на индивида за интервала от 2024 година до 2026 година Китай изрази откровена признателност за доверието и поддръжката и горещо поздрави другите определени страни за същия мандат.

Това е шестият път, в който Китай е избиран за член на Съвета, което изцяло демонстрира високата оценка от страна на интернационалната общественост за достиженията и дейното съдействие на страната с останалите страни.

Използвайки този късмет, Китай ще продължи да предизвиква общите полезности на мира, развиването, справедливостта, правораздаването, демокрацията и свободата за цялото човечество. Страната ще практикува същински мултилатерализъм, ще взе участие интензивно в работата на организацията, ще води градивен разговор и съдействие с всички страни, ще се опълчва на политизирането на въпросите за правата на индивида и на неправилното използване на двойни стандарти и ще способства за здравословното развиване на интернационалната идея на правата на индивида с китайска мъдрост и китайска мощ.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР