На 1 октомври започва месецът на литературата в Бургас. Това

...
На 1 октомври започва месецът на литературата в Бургас. Това
Коментари Харесай

В Бургас започва Месец на литературата

На 1 октомври стартира месецът на литературата в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас. С настъпването на есента в Бургас идва ред и на месеца, отдаден на литературата. От 1-ви до 29-ти октомври в Дома на писателя на ул. " Вола " 1 ще се разгърне многообразието от жанрове - поетични и белетристични вечери, министър председатели, срещи с писатели.
Откриването на литературните празници ще бъде по традиция на 1 октомври, четвъртък, от 18.00 часа със театър на режисьора Симеон Димитров и на Добрина Топалова, с присъединяване на актьорите Димитрина Тенева, Стоян Памуков и Алекс Анмахян. Вечерта, отдадена на бургаската лирика - " Отложена е есента ", ще се организира на 5 октомври от 18.00 часа с актьорите Невена Цанева и Тони Минасян.
 Над 100 създатели събира най-голямото ревю за изкуство в България ЕКСПО АРТКО 19 Над 100 създатели събира най-голямото ревю за изкуство в България ЕКСПО АРТКО 19
Над 100 модерни създатели с повече от 1 000 творби ще можете да видите на първото издание на най-голямото ревю за българско...
Иван Гранитски ще показа на 7 октомври " Романът на Захарий " на създателя Любомир Котев, а Недялко Йорданов и доктор Елена Алекова ще показват поетичната книга на Атанас Капралов " Приближаване до гърмежа " на 8 октомври. На 15 октомври Георги Райков ще показа книгата " Автобиографични изповеди ", с която ще бъде маркирана 140-та годишнина от рождението на Петко Росен.
Проф. Михаил Неделчев ще запознае публиката на 20 октомври с новото юбилейно фототипно издание на първа брошура и своята съавторска книга с Елка Трайкова - " 100 години списание " Златорог ". Разказите " Рибки мренки " на Гергана Стоянова ще бъдат показани от Ваньо Вълчев на 22 октомври от 18.00 часа, а на 26 октомври ще ни запознае с романа на Мина Кръстева - " Градежът ".
Литературните празници ще бъдат закрити на 29 октомври с " Морски смях " - особено издание за вечерта на хумора с присъединяване на артиста Стоян Памуков и акустичния сет на Мариана Добрева.
Пълната стратегия на тазгодишните Есенни литературни празници -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР