На 1 март Камен Донев отмени спектакъла си Възгледите на

...
На 1 март Камен Донев отмени спектакъла си Възгледите на
Коментари Харесай

Камен Донев за селфито на културния министър и войната в Украйна


На 1 март Камен Донев анулира спектакъла си " Възгледите на един преподавател за силата на словото ", който трябваше да се играе на сцената на Театър " Българска войска ".

Причината е войната в Украйна. " Не съм доверчив, проследявам с болежка и оскърбление обстановката там. Чувствам, че скоро няма да свърши ", споделя той в диалог с Петя Дикова.

В изявлението си артистът засегна и нашумялото видео селфи на министъра на културата Атанас Атанасов.

" Гледах клипа, несъмнено, не може да не се гледа такова нещо. Бих предложил осъществяването му за най-хубав къс моноспектакъл на премиите " Икар " ", пошегува се Донев. " Даже бих предложил от неговия кабинет да има лайвстрийм и парите, които се събират, да бъдат давани за несполучливи спектакли. Бих му предложил да направи и различен клип – за негов имен ден или различен мотив, и на финала да скочи през прозореца ", разяснява още Донев.

" Иронията настрани, не е отговорен той, отговорни са тези, които са го назначили там. Трябва да го махнат, и то незабавно ", сподели той.

На въпроса какво би рекламирал Камен Донев дава отговор: " Постижения на духа. Бих рекламирал книгите на Стефан Цанев, Иво Сиромахов, български художници, поети, създатели. "

Той признава, че е благополучен човек, тъй като има семейство и екип, който му е като второ семейство.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР