На 1 декември, с концерт на брас бенда на Музикално

...
На 1 декември, с концерт на брас бенда на Музикално
Коментари Харесай

7 причини да се разходите до пл. Славейков още днес

На 1 декември, с концерт на брас бенда на Музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “, отвори порти „ Коледен парк София “! 

В месеца на коледните звънчета, на празненства, на срещите с другари, на греяното вино и безгрижните зимни разходни в сърцето на града - това е едно от местата, на които можете да ни видите най-често през идващите седмици, тъй като коледният дух се е сгушил сред искрящите лампички, красивите украси и кокетните къщички, в които се крият ароматни, елегантни, красиви  и вкусни изненади...  

Ето седем аргументи, поради които си заслужава да се разноските (и то неведнъж) до пл. " Славейков " и да бъдете част от Коледния парк тази година.

Откритата музикална сцена

На фестивала ще се изявят детски и юношески хорови и музикални обединения, както и утвърдени имена от българската джаз, етно и поп музика.  



Най-добрите стрийт фуд майстори 

Какво е една хубава вечер на открито с другари, в случай че не си споделите дружно нещо вкусно, приготвено от качествени артикули и по специфични предписания! 


 Най-добрите напитки
Отбрани усети, омайващи коктейли, вълшебни аромати и техните коледни вариации - да се срещнем на по питие с обичани хора.



Сладките празнични изкушения лакомства 

И каква би била Коледа без сладки изкушения - ние не бихме могли да си я представим.  



Най-талантливите създатели на приложно изкуство и художествени занаяти 

Коледните празници са най-вълнуващото време от годината и сега моментът да зарадваме околните си хора с подбрани особено за тях дарове, дело на най-талантливите създатели на приложното изкуство и художествените занаяти. 



Творческите ателиета и работилници

Нека да отворим сърцата си - да помогнем на хората в неравностойно състояние, да изживеят празника допустимо най-добре. Тази година търсете  къщичката на Арт ателие " Творилница " и Maria’s World Foundation, с цел да изберете подаръците с идея и да зарадвате още някого за празниците!



 Коледната гора

Коледната гора е от живи елхички от https://xn----7sbbnedvkgdfuj0i5a.com/, които след това ще бъдат върнати за доотглеждане в разсадника на ул. " Витошко лале ", тъй че следващата година да може още веднъж да ни радват. А всички, които желаят да си оставяг паметен спомен ще могат да се снимат на специфичните фотокътове.



 

*  " Коледен парк София " , проведен от Mish Mash Fest,  се организира с общителното подпомагане на Столичен общински съвет, Столична община, Пазари " Запад " и Район " Средец ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР