На 1 април се отбелязва международният ден на лъжата. Факт

...
На 1 април се отбелязва международният ден на лъжата. Факт
Коментари Харесай

Ето как почитат празника на лъжата в различните държави

На 1 април се отбелязва интернационалният ден на лъжата. Факт е, че всички се съмняваме във всичко, тъй като чакаме да бъдем изиграни.

В Испания хората заобикалят да пият кафе на 1 април, тъй като нормално вместо захар, има сол в него.

В Мексико на денят на лъжата хората не дават пари, бижута и книги назаем. Медиите в някои страни на 1 април споделят погрешна информация. Едва на идващия ден разкриват кои вести са били истина и кои неистина. Има обаче и такива страни, в които шегите са разрешени до обяд. След това популацията още веднъж би трябвало да заеме своята виновна позиция.

Във Франция празникът е прочут под името „ Априлска работа “ или " Денят на рибата ". Именно на този ден французите поставят старания да закачат неусетно хартиена риба на гърба на своята жертва.Такива смешки е признато да се вършат и в Италия . В Полша празникът е доста скъп. Денят е изпълнен с доста смешки, закачки и вицове. Дори и държавните институции си разрешават да послъгват, а едвам на идващия ден се заемат с отговорностите.

В Дания лъжливият ден е преместен с един месец напред – 1 май. Празникът е прочут като „ Майска котка “.

В Полша този ден е изпълнен с смешки, вицове и закачки. Дори държавните институции си разрешават да лъжат, а значимата работа се отсрочва за различен ден. Смята се, че хората, които са родени на този ден, нямат изключително доста шанс в живота си.

Забавлявайте се на 1 април, правете си смешки и се усмихвайте. Забравете за проблемите и значимите задания за един ден и ще видите какъв брой по-добре ще се чувствате по-късно!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР