На 04.07.2022 съдия Светлана Нейчева отбеляза двоен празник – рожден

...
На 04.07.2022 съдия Светлана Нейчева отбеляза двоен празник – рожден
Коментари Харесай

Съдия Светлана Нейчева се пенсионира след 24 години стаж в Районен съд - Русе

На 04.07.2022 арбитър Светлана Нейчева означи двоен празник – рожден ден и освобождение от служба заради навършване на 65-годишна възраст

В тържествената конюнктура на Панорамата на комплекс „ Рига “ тя посрещна другари, сътрудници, правосъдни чиновници, управленията на Окръжна и Районна прокуратура Русе, които я обсипаха с цветя, доста дарове, безчет красиви пожелания и особено направен видеоклип, напомнящ за обичани моменти от предишното й.

С решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет арбитър Нейчева бе освободена от заеманата служба в Районен съд – Русе и бе поощрена с отличие „ персонален почетен знак първа степен - златен “ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества. В последните 24 години тя бе ръководител на втори углавен състав, взела участие е в голям брой планове и семинари и е с най-високия сан в правосъдната система – „ арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд “. С работата си в Районен съд – Русе, арбитър Нейчева даде своя персонален принос за обогатяване на съдийската специалност и за повишение на нейния престиж.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР