Мюнхен. Байерн (Мюнхен) победи с 2:0 Байер (Леверузен) в среща

...
Мюнхен. Байерн (Мюнхен) победи с 2:0 Байер (Леверузен) в среща
Коментари Харесай

Байерн е на мач от поредната титла в Бундеслигата

Мюнхен. Байерн (Мюнхен) победи с 2:0 Байер (Леверузен) в среща от междинния 30-и кръг в Бундеслигата. Баварците стигнаха с лекост до триумфа след попадения на Ерик Максим Чупо-Мотинг и Йошуа Кимих още в първия четвърт час. Така хегемонът в немския футбол е все по-близо до следващата си купа, откакто вторият Република България Лайпциг загуби с 1:2 от намиращия се на дъното Кьолн. Разликата на върха към този момент е 10 точки и още в идващия кръг в Мюнхен могат да побеждават при победа против Майнц 05.

Мачът се игра в деня, в който от Байерн изрично потвърдиха, че нямат желание да се причисляват към новосформираната Суперлига. Германският гранд заявява, че е за промени във формата на Шампионската лига, само че не и за основаването на нов шампионат.

Това бе и първи мач на Байерн след публично изявеното предпочитание от страна на старши треньора Ханзи Флик да напусне клуба през лятото. От управлението признаха, че са водени диалози по тематиката, само че не утвърдиха решението на Флик да я разяснява обществено.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР