Мярката, която се въвежда от министър Ананиев, влиза в сила

...
Мярката, която се въвежда от министър Ананиев, влиза в сила
Коментари Харесай

Младен Маринов: По-строгите мерки се въвеждат, за да се ограничи безцелното пътуване

Мярката, която се вкарва от министър Ананиев, влиза в действие от 00 ч. на 21 март. Препоръката ми е до два дни хората, които работят отвън обитаемоте места, да се снабдят със служебни бележки от работодателите си. Мярката се вкарва, с цел да се ограничи безцелното пътешестване и да се понижи бързината за разпространяване на вируса. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на брифинг в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1686
Министър Маринов означи, че в случай че въведените ограничения не дадат стремежи резултат, ще бъдат дадени спомагателни инструкции.

Борисов свика съвещание на спешния щаб

Той прикани към дисциплинираност възрастните хора, които да съблюдават прецизно новите разпореждания по отношение на изключителното състояние и битката с ковид.

Той добави, че е доста значимо да схванат българските жители, че това се прави в полза на тяхното здраве.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1686  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР