МВР оттегли искането си Националната агенция за приходите да направи

...
МВР оттегли искането си Националната агенция за приходите да направи
Коментари Харесай

МВР оттегли искането си към НАП за проверка на Димитър Кенаров

МВР отдръпна настояването си Националната организация за приходите да направи цялостна данъчна инспекция на журналиста Димитър Кенаров по делото, което той води на миналогодишните антиправителствени митинги.
Искането беше направено на първото съвещание през април, само че през днешния ден юрист на вътрешното министерство съобщи, че Министерство на вътрешните работи към този момент не го подържа.
 АЕЖ: След като журналистът Димитър Кенаров беше пребит на митингите против Борисов и заведе дело, Министерство на вътрешните работи поискало данъчна инспекция АЕЖ: След като журналистът Димитър Кенаров беше пребит на митингите против Борисов и заведе дело, Министерство на вътрешните работи поискало данъчна инспекция
" След като предходната година наби и нелегално задържа Димитър Кенаров, преди няколко седмици Министерството на вътрешните работи е изиска...
Ето по какъв начин Кенаров разяснява този поврат: „ Мисля, че е напълно разумно това решение. То беше безумно в самото си искане. Явно, че в този момент нали е заменен юрисконсултът от Министерство на вътрешните работи и отношението въобще към този вид арестувания “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР