Музикантите от шведската метъл машина Katatonia ще превземат Античния театър

...
Музикантите от шведската метъл машина Katatonia ще превземат Античния театър
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, елате на историческото шоу на Кататония

Музикантите от шведската метъл машина Katatonia ще завладяват Античния спектакъл довечера. Дългоочакваното историческо шоу ще стартира в 20 ч., като ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и при 50% претовареност, само че със 100% тон, светлина и страст. Музикантите, които дойдоха в Пловдив през вчерашния ден, към този момент нямат самообладание да се срещнат с публиката в града под тепетата. Преди няколко дни те изненадаха почитателите си тук с послание във връзка събитието.

„ Очакваме да е по-специално прекарване както за нас, по този начин и за публиката. Подготвили сме песни, които в никакъв случай не сме изпълнявали онлайн. Ще се върнем към по-старите албуми на Katatonia. Разбира се, ще осъществим и неща от последния ни албум „ City Burials”, дават обещание от групата.

Фенове от Гърция, Румъния, Македония, Хърватска, Холандия и още доста страни към този момент препълниха Пловдив, тъй като това ще е единственият концерт на Katatonia за 2021-ва и един от дребното метъл спектакли изобщо.

Групата ще свири на Античния спектакъл за повторно. Бандата изнесе концерт със симфоничен оркестър през 2016-а, а спомените за феновете на твърдия саунд са незабравими. Преди 5 години музикантите от Katatonia дойдоха няколко дни преди шоуто, с цел да репетират с оркестъра. Този път шоуто ще е без симфоничен съпровод, а ще бъде чиста проба рок с обичани на публиката части. Сетлистът ще е великолепен, дават обещание от шведската тайфа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР