Музиканти са в шок, след като Слави Трифонов преложи Саня

...
Музиканти са в шок, след като Слави Трифонов преложи Саня
Коментари Харесай

Музикантите в шок от предложението, което направи Слави за министър на културата

 Музиканти са в потрес, откакто Слави Трифонов преложи Саня Армутлиева за министър на културата. Той самият нееднократно е подлагал на критика методите на работа на продуцентката, от която се оплакаха всеобщо певици. Невена Цонева, която е една от певиците на Слави Трифонов даже дълго време се съдеше с препоръчаната за министър на културата, откакто спечели  " Х Фактор ", съумя да завоюва две каузи и скапе контракта с компанията на Армутлиева, написа Hotnews.bg

Маги Джанаварова също се раздели с нея след скандал, само че в този момент мълчи за предлагането. Рут Колева, която бе най-отявленият критик на Армутлиева и методите й на работа, също не разяснява в обществените мрежи. Причината може би е, че се сбилижи извънредно с брата на Саня, откакто се раздели с предходното си гадже.

Фолк дивата Андреа обаче незабавно атакува музикалния продуцент Армутлиева. Според изпълнителката в лекия род обаче сходен избор би бил гибелен за промишлеността.

Това съобщи самата тя в обществените мрежи. " Ако това се случи, мисля, че с музиката бяхме до тук “, написа тя в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР