Музикантът Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър,

...
Музикантът Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър,
Коментари Харесай

Синът на Тина Търнър е починал от усложнения от рак

Музикантът Рони Търнър, най-малкият наследник на Айк и Тина Търнър, е умрял от затруднения от метастатичен карцином на дебелото черво, заяви ДПА, базирайки се на службата по правосъдна медицина на окръг Лос Анджелис, представена от И!Нюз.

Търнър умря на 8 декември на 62-годишна възраст, прецизира Българска телеграфна агенция.

Рони Търнър, чиято гибел беше оповестена за естествена, с изключение на от рак на дебелото черво, е страдал и от атеросклеротично сърдечносъдово заболяване, оповестяват от службата.

Рони взе участие в биографичния филм " What`s Love Got to Do with It " от 1993 година за музикалното завещание на майка му, за която е известно, че е измъчвана по време на брака си с Айк Търнър.

Айк умря на 76 години на 12 декември 2007 година

След кончината на сина си Рони 83-годишната Тина Търнър изрази скръбта си в Инстаграм. Певицата написа, че той е напуснал този свят прекомерно рано.

Почит към Рони Търнър отдаде и брачната половинка му Афида, която ще го помни като " същински ангел " и неин " най-хубав другар ".

През 2018 година Тина Търнър загуби най-големия си наследник Крейг, който постави завършек на живота си. Негов татко беше починалият музикант Реймънд Хил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР