Музикантът остави само временно съквартирантите, защото имаше участие в клуба

...
Музикантът остави само временно съквартирантите, защото имаше участие в клуба
Коментари Харесай

Коцето тръгна с охрана

Музикантът остави единствено краткотрайно съквартирантите, тъй като имаше присъединяване в клуба си в Студентски град в столицата. За да бъде стеснен до най-много досегът му с външния свят, той бе съпровождат от солидна защита.

След като обърна няколко напитки и провокира възторг, Коцето бе изведен, без даже да успее да зърне околните си. Този път защитата бе доста по-сериозна, защото към този момент изтече информация, че предходния победител Тото е получавал информация от външния свят, до момента в който е бил в шоуто.

Музикантът бе в стихията си по време на концерта, даже удари няколко напитки. Той не пропусна да се пошегува с девойките и да си направи фотоси за спомен с хора от личния състав, само че се придържаше към разпоредбите и не си разреши да се свързва с хора от външния свят, написа "България през днешния ден ".

Служителите му признават, че Коцето ужасно им липсва, само че той е твърдо решен да издържи до дъно в шоуто.

От риалити шоуто евентуално са засилили защитата на участниците, които излизат от къщата, защото неотдавна се появи клип, на който Тото е на присъединяване и приказва с хора от фамилията си. Той бе компрометиран от съквартирантката си Мегз, която го упрекна, че това му е дало преимущество в играта.

Този сезон Коцето пък е спряган за победител в предаването, като към този момент може да се похвали с огромна победа — спечелил е първото издание на „ ВИП Брадър” у нас през 2006 година.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР