Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е

...
Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е
Коментари Харесай

Коцето Калки: Тайната да изглеждаш млад на 62 години е спортът

Музикантът и ортодонт Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния тим на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а през днешния ден е специфичен посетител на подкаста на кулинарното предаване “Кухнята след Ада ”.

Коцето Калки описа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил ортодонт в миньорско село и по какъв начин е почнал да се занимава с музика. Една от фантазиите на артиста е да направи високомерен оркестър.

Калки показа какво е мнението му за останалите съотборници от звездния тим. Той описа, че познава Изи от доста дребна. Той оприличи влогърката като “индийска богиня ” поради гения ѝ да се снима от самото начало от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. Калки счита, че Бони има доста мощен нюх към готвенето.

Певецът, който тази година навърши 62 години, показа, че тайната да наподобява толкоз млад е, че спортува постоянно и се свърза с природата. Той постоянно кара ски през зимата, а като млад е упражнявал лека атлетика.

Коцето Калки описа откровената история за това по какъв начин е спрял да яде месо в епизода на “Кухнята след Ада ”. Причината е случай, който не може да не помни и до през днешния ден. В един от епизодите на Hell’s Kitchen опитва месо за първи път от 20 години насам.

Как Калки би презентирал попара на началник Ангелов, тъй че той да я опитва, макар че ненавижда тази храна? Как е стимулирал Гатьо звездните? Какво сготви Коцето на Станислав? И защо си приказва той с Гърдева?

Всичко това ще разберете в новия епизод на подкаста на Hell’s Kitchen. Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР