Музикантът Димитър Ковачев – Фънки е едно от най-популярните лица

...
Музикантът Димитър Ковачев – Фънки е едно от най-популярните лица
Коментари Харесай

Димитър Ковачев – Фънки: Ваксинирайте се, за да може купонът да продължи

Музикантът Димитър Ковачев – Фънки е едно от най-популярните лица в българския шоубизнес, а с активността си като промоутър съумя да докара у нас някои от най-големите звезди на международната сцена. В студиото на „ Тази събота и неделя “ Фънки показа какво е да организираш събития по време на пандемия.

„ Нашият бизнес умира “, сподели Фънки пред Петя Дикова.

Ако единствено допреди две години е успявал да провежда към 100 концерта годишно, в този момент броя не надвишава 5 концерта годишно. И повода е, че в очите на света България наподобява като рисково място, поради огромния % смъртни случай и отхвърли от имунизация.

„ Изводът е елементарен – би трябвало всички да се имунизираме “, сподели той. „ И без това всички ще пукнем, по-добре да се имунизираме, с цел да може купонът да продължи. “

Самият Фънки, както и цялото му семейство, към този момент са се ваксинирали. Музикантът не може да разбере убеждението на някои хора, че с имунизациите се вграждат чипове, тъй като съгласно него никой не се интересува какво прави елементарният човек.

Снимка: Олег Попов

Фънки мечтае светът още веднъж да се върне във времето преди 2 години, когато нямаше ограничавания и хората можеха да се радват свободно на концерти. За 30-те си години промоутърска активност, той е съумял да докара в България някои от най-големите звезди в света и си напомни за странните им условия.

Мадона да вземем за пример постоянно изпраща една жена, която да види хотелската ѝ стая и да каже какво би трябвало да се промени, с цел да се усеща уютно огромната звезда. Самият Фънки по този начин и не е съумял да се срещне с певицата, защото когато е опитал да се приближи до нея и да я поздрави, пътят му е бил препречен от „ две грамади с черен цвят “, които не са го позволили наоколо до звездата.

По-добро усещане му е направила Кайли Моноуг , която е пристигнала в семпло облекло и без да има доста искания се е заловила с подготовките за концерта си.

Сър Елтън Джон пък е имал странна молба – желал е шатрата, в която се приготвя за концерта, да е цялостна с огромни вази с цветя.

Фънки изясни, че за доста хора това са странни прищявки, само че за звездите, които от време на време прекарват по цяла година на път за турнетата си, е значимо да се усещат уютно където и да са. Те се пробват да имитират познатата си среда колкото се може повече.

Снимка: Финтрейд Файнанс

Неотдавна Фънки направи и театралния си дебют. Той извършва ролята на траурен сътрудник в пиесата „ Веселата карета “ на Елин Рахнев.

За осъществяването му режисьорът показа, че е бил уверен в гения на Фънки, само че когато е видял и умеенето му да импровизира, е осъзнал, че музикантът към този момент е същински артист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР