Музикалното явление Папи Ханс, известен и като твореца Константин Трендафилов,

...
Музикалното явление Папи Ханс, известен и като твореца Константин Трендафилов,
Коментари Харесай

Вип Брадъри се раздават яко на парти в столично заведение

Музикалното събитие Папи Ханс, прочут и като създателя Константин Трендафилов, направи дебюта си в чалга средите. Той имаше присъединяване в Студентски град в столицата, което извърши по всички правила на кръшния род.

Папи Ханс намачка голите дупета на танцьорките, когато беше попаднал в страховита стихия от салфетки. Трендафилов мощно се радва на свободата си след раздялата с певицата Дара и непрекъснато е заобиколен от изкусителни девойки. Кулминацията на вечерта настъпи с осъществяванията на шлагерите му " Кекс " и " Суперпалав ", които подвигнаха до оптимални стойности градуса на настроението.

В гневния ваучър се включиха и предприемачът Петко Димитров дружно със брачната половинка си - танцьорката Яна. Тримата бяха съквартиранти в последното издание на " ВИП брат ". Яна напусна бързо риалити шоуто, защото трябваше да се грижи за децата си. Петко остана съвсем до дъно дружно с Папи и двамата станаха неразделни другари. Доброто си отношение един към различен те придвижиха и отвън къщата. Така се стига и до поканата на Петко Константин да пее в неговата дискотека и да проработи добър хонорар като реализатор. написа " България Днес ".

Ергенското държание на Папи Ханс болести и Димитров, който също се увърташе към полуголите танцьорки. Яна му метна няколко неприятни погледа, само че до обществени подиуми на ревнивост не се стигна. Всеизвестна загадка е, че танцьорката пази обичания си мъж като орлица и не позволява непознати дами да го приближават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР