Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани признания за интимния си

...
Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани признания за интимния си
Коментари Харесай

Саня Армутлиева: Не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова

Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи непредвидени самопризнания за интимния си живот пред водещата Алекс Сърчаджиева в предаването " Животът по автентичен случай " по Би Ти Ви. Дългогодишната шефка на " Вирджиния рекърдс " приказва за любовта в живота си и опроверга изказванията на певицата Камелия Тодорова, че е откраднала мъжа й  Майкъл Кунстман.

" Изобщо не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова. И освен нейния, а и безстопанствен различен брачен партньор не съм откраднала. Майкъл ми даде огромния късмет да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен. Видял е нещо в мен, оттова стартира всичко. Никога не е бил освен това от един най-хубавите ми другари ", отсече къдрокосата продуцентка.

Тя се среща с тогавашния брачен партньор на Камелия Тодорова при започване на 90-те години. Той вижда качествата в напористата Армутлиева и оказва помощ за нейните първи стъпки в музикалния бизнес. 



Версията на джаз изпълнителката обаче е по-различна. По думите на Камелиия Тодорова, тя схванала по много жесток метод, че брачният партньор й Майкъл има любовна спекулация със Саня Армутлиева. Това се случило, когато Камелия живеела в Германия. А мъжът й пътувал с колата и със Саня преспивали в разнообразни хотели.

„ Дъщерите завариха татко си в едно легло с нея “, твърди джаз примата. През 1990 година тя се връща в Германия, като бракоразвод на мъжа си не дава до 2000 година. Майкъл Кунстман обаче по този начин провел нещата, че не оставил на Камелия никакво завещание, както постъпил с първата си брачна половинка, а също и с майка си.

През 1994 година Саня Армутлиева се среща със брачна половинка си Тим, с който имат две деца. Тя се среща за първи път с британския промоутър на концерт на Крис де Бърг в НДК. Британецът дълго се борил за сърцето на Саня.  " Сваляше ме пет години, три пъти му отхвърлих да се оженим ", разкрива Армутлиева.

" Имам шанс с индивида до мен. Сега е в Берлин, неотдавна стана лекар по философия, отхвърли се да е музикален промоутър. Супер доста се гордея с него. Дъщеря ни Алма е в Лондон, а Маргарита е тук, ние сме интернационално семейство ", сподели продуцентката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР